Första dejten

Den första dejten ni upplever tillsammans kan vara avgörande för hela er framtid. En första dejt kantas ofta av rodnande kinder och nervösa ögonblick, detta är trotts allt någonting ni sett fram emot ett bra tag.

Tänk på att båda parter känner likadant och tänk på att försöka lämna ett så gott intryck som möjligt. Tänk även på att klä dig bra på första dejten, men inte mer elegant än vad du vanligtvis använder utan visa din vanliga stil.
Det första intrycket är trotts allt det som avgör er framtid.
För att eran dejt ska gå så bra som möjligt tänkte vi lista några förslag på aktiviteter ni kan göra

Det klassiska när man går på dejt en första gång är café eller restaurang vilket gör att ni kan sitta och prata mycket och länge, plus att ni är bland folk vilket gör att du kan känna dig trygg. Annars kan en promenad fungera väldigt bra, man brukar alltid hitta saker att prata om när man är ute och går. Bor man i göteborg eller stockholm kan man till exempel gå på liseberg/gröna lund och åka lite kul attraktioner, eller kanske köra en femkamp. Andra saker ni kan hitta på är tex: biljard, minigolf, museum, bowla, spela sällskapsspel, pingis, Se någon konsert, gå på stand-up. Det finns otroligt mycket saker man kan göra på sin dejt så har ni några gemensamma intressen så se till att gör något ni båda gillar och tycker är roligt.

Eftersom det är eran första dejt behöver du inte ta med dig blommor eller något annat, dejten skall vara så kravlös som möjligt och är till för att ni ska få ett hum om vem personen du träffar är.

Har du en fråga?

support@singelforaldrar.se

Kundtjänst 09-23

Vi har en kundtjänst som står till tjänst dag och kväll för alla sorters frågor och problem du kan tänkas ha. Tveka inte att kontakta oss!

Vi granskar alla nya medlemmar och försöker förebygga problem med fakeprofiler.Kontakta oss direkt om du ser något misstänkt eller om du får mail från någon som inte verkar genuin.

Jag söker en

close