Dejting i Göteborg

Göteborg är en stad med ett stort utbud av restauranger och sevärdigheter. I Göteborg hittar du restauranger i alla prisklasser och någonting som passar allas smaklökar.

Göteborg har även ett rikt utbud av aktiviteter man kan göra, varför inte bjuda med din dejt på en promenad längs hamnen? Eller en svindlande upplevelse på Liseberg, eller en helkväll på Göteborgsoperan?

Restaurangutbudet i Göteborg är gediget och här finns någonting för alla beroende på dina ambitioner. Hur låter ett restaurangbesök med utsikt över hela Göteborg i gott sällskap? Restauranger som Heaven 23 erbjuder precis detta, de är dessutom kända för sin King Size Deluxe räkmacka, som legat etta på topplistan i över 25 år. På Heaven 23 finner du ett av Nordens bästa vinlistningar gällande österrikiska viner.

Du som söker ett mer personligt ställe är Linnéterassen att rekommendera, där du i mysig atmosfär kan avnjuta en måltid till ett riktigt bra pris.

Har du en fråga?

support@singelforaldrar.se

Kundtjänst 09-23

Vi har en kundtjänst som står till tjänst dag och kväll för alla sorters frågor och problem du kan tänkas ha. Tveka inte att kontakta oss!

Vi granskar alla nya medlemmar och försöker förebygga problem med fakeprofiler.Kontakta oss direkt om du ser något misstänkt eller om du får mail från någon som inte verkar genuin.

Jag söker en

close