Att skapa en bra presentation

Med en bra presentation ökar du dina chanser att träffa någon som delar dina intressen. Det du bör göra för att träffa din kommande partner är att fylla i all den information vi efterfrågar under registreringsprocessen. Vad du söker för relation, mellan vilka åldrar du vill att personen skall vara.

Matchmolnet är också något du ska lägga tid på att förstå och konfigurera så noggrant som möjligt eftersom det ökar precisionen på ditt sökande.

Sen är det självklart otroligt viktigt att lägga tid på att skapa en bra presentationstext som speglar dig och dina intressen. Undvik floskler om det går.

Vissa ord och fraser är så urvattnade att de inte betyder något.
Var personlig.

Du ska inte berätta för mycket om dig men det du berättar ska beskriva dig så bra som möjligt. Om en av dina bästa vänner läser din text och en handfull andra och kan pricka in vilken presentationstext som är din så har du lyckats bra.

Var ärlig, hitta inte på saker om dig själv som inte stämmer för att det ska låta bra. Det är väldigt viktigt att ladda upp en aktuell profilbild som självklart är på dig själv och ingen annan.

Det viktigaste i ett förhållande och även när du träffar den person du är intresserad av, är att presentera dig på ett bra och ärligt sätt, detta kommer göra så att er eventuella relation kommer hålla ännu längre och bli ännu starkare. Det är även viktigt att hålla ditt galleri och din profilbild uppdaterat, så den du träffar inte har förväntningar som inte stämmer med verkligheten.

Har du en fråga?

support@singelforaldrar.se

Kundtjänst 09-23

Vi har en kundtjänst som står till tjänst dag och kväll för alla sorters frågor och problem du kan tänkas ha. Tveka inte att kontakta oss!

Vi granskar alla nya medlemmar och försöker förebygga problem med fakeprofiler.Kontakta oss direkt om du ser något misstänkt eller om du får mail från någon som inte verkar genuin.

Jag söker en

close